Andre Veldjesgraaf, commercieel en technisch medewerker binnendienst

9 February 2015

Naam

Andre Veldjesgraaf

Leeftijd

38

Functie/specialiteit

Commercieel en technisch medewerker binnendienst

In de ban van turbo’s sinds

2014

In de ban van turbo’s omdat

De techniek van de turbo trekt mij erg aan. Ik vind het nog altijd erg bijzonder dat het technisch mogelijk is om iets met circa 250.000 toeren per minuut te laten draaien en dat vele duizenden kilometers lang.

Werkt bij TH sinds

2014

Mooiste plek voor een turbo

Weer goed werkend op de auto van de klant.

Want?

Samen met een klant de oorzaak van mogelijke turboproblemen vinden en oplossen is elke dag weer een uitdaging. Vaak kun je een garagist direct de juiste oplossing voor een storing bieden en dan weet je dat hij er weer een tevreden klant bij heeft.

Naast turbo’s heb ik ook nog tijd voor

Mijn gezin
Hardlopen
Coachen bij het hockeyteam van mijn dochter