FAQ: Moet ik de aanbouwdelen verwijderen als ik de turbo laat reviseren?

Moet ik de aanbouwdelen verwijderen als ik de turbo laat reviseren? Dit is een vraag die we heel vaak krijgen. Tijd dus om daar duidelijkheid over te geven.

Het antwoord kan kort zijn:

Het is beter om de turbo ‘kaal’ op te sturen en alle aanbouwdelen zelf in huis te houden. En we leggen graag uit waarom:

  • Turbo’s zijn onze specialiteit, dus we houden ons alleen met de turbo bezig. De aanbouwdelen zijn hierbij niet nodig.
  • Het komt voor dat een turbo niet gerepareerd kan worden. Als u vervolgens een nieuwe turbo bestelt, weet u zeker dat u de benodigde aanbouwdelen in huis heeft en kunt u meteen verder met de montage.
  • Alle delen die u niet meestuurt, kunnen ook niet kwijtraken of beschadigen tijdens het transport.

Nu we het tóch over het transport hebben…

Kent u onze service ‘turbohalen.nl’ al? Die hebben we speciaal in het leven geroepen om het u makkelijker te maken. Dit zijn voor u de voordelen: de turbo wordt gratis opgehaald en u hoeft er de deur niet voor uit. Als u de turbo vóór 12 uur aanmeldt bij turbohalen.nl, komt de koerier nog dezelfde dag bij u langs en kunnen wij de volgende ochtend vroeg al beginnen met de analyse. Via een gewone pakketdienst komt de turbo vaak pas in de middag bij ons in de werkplaats. Dus via turbohalen.nl heeft u ook nog eens eerder uitsluitsel over de storing.

Nog een tip:

Let er op dat u de turbo goed verpakt. Het komt nog wel eens voor dat bijvoorbeeld het plastic kapje van het elektronische aanstuurkastje tijdens transport beschadigd raakt. Gebruik dus flink wat kranten of bubbeltjesplastic én zorg ervoor dat de turbo in de doos niet heen en weer kan schuiven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail me.