Maak kennis met Cindy

13 May 2015

Naam

Cindy Smeekes – van den Broek

Leeftijd

37

Functie/specialiteit

Directie assistent

In de ban van turbo’s sinds

1 januari 2008

In de ban van turbo’s omdat

Ik ben niet zo zeer in de ban van turbo’s, maar meer in de ban van de organisatie. Ik ken de organisatie vanuit mijn vorige werk waar ik als consultant betrokken was bij het invoeren van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001. Turbo’s Hoet viel me toen al op als een leuke  club zeer gedreven mensen.

Werkt bij TH sinds

1 januari 2008

Mooiste plek voor een turbo

Mooiste plek voor een turbo is naar mijn idee in een auto van een tevreden klant.

Naast turbo’s heb ik ook nog tijd voor

Ik ben geen persoon die kan stil zitten. Wat dat betreft zou ik zelf ook wel een turbo kunnen gebruiken, om maar door te kunnen blijven gaan.

Ik ben trotse moeder van twee schitterende jongens. Milan van bijna 11 jaar en Jesse van 8 jaar. Naast mijn werk ben ik erg actief op hun school. Daarnaast ben ik op zaterdag en zondag veel te vinden bij SDO, de voetbalvereniging van mijn jongens. En ik ben een  fanshop begonnen waar leden SDO-kleding en artikelen zoals een bidon, voetbal of sleutelhanger kunnen kopen. Voor mijn andere hobby, het maken van marsepeinen taarten, blijft helaas te weinig tijd over. Kortom, kom maar op met die turbo. Ik kan hem wel gebruiken!