Turbo’s Hoet Experience: een leerzaam bedrijfsbezoek

26 May 2014

De ontwikkelingen op het gebied van turbo’s staan niet stil. En ook motoren, brandstofinjectiesystemen en motormanagement worden steeds geavanceerder. Gelukkig hoeft u niet op jacht naar de nieuwste inzichten op dat gebied. Dat doen wij voor u. En die kennis delen we graag. Bijvoorbeeld tijdens de Turbo’s Hoet Experience.

De Turbo’s Hoet Experience is een leerzaam bezoek aan onze vestiging in Hoevelaken, vol technische kennis en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van turbo’s. In de eerste helft van dit jaar hebben we twee keer een Experience georganiseerd, voor samen zestig klanten. We krijgen veel positieve feedback, omdat garagehouders op een praktische manier leren hoe ze hun klanten op het gebied van turbo’s optimaal van dienst kunnen zijn.

Nieuwste technische ontwikkelingen

Hoe ziet een Turbo’s Hoet Experience eruit? De middag begint om 16.00 uur en bestaat uit drie onderdelen. Eén onderdeel is de uitgebreide rondleiding in onze werkplaats langs het hele revisieproces. Bij het tweede onderdeel stellen we gezamenlijk een diagnose. Voor veel klanten is het een verrassing om te ervaren dat een eerste diagnose, als de turbo nog niet is gedemonteerd, vaak afwijkt van het uiteindelijke oordeel. En het derde onderdeel van de avond is een presentatie waarbij we iedereen volledige op de hoogte brengen van de nieuwste technische ontwikkelingen, zoals de Dual Stage en DualBoost techniek.

Waardevolle informatie dus, waar u als garagebedrijf nauwelijks zonder kunt. De Turbo’s Hoet Experience organiseren we op basis van belangstelling. Dus, heeft u interesse? Laat het me weten!

Alleen voor TurboPartners

Alleen TurboPartners hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de Turbo’s Hoet Experience. Bent u nog geen TurboPartner? Meld u dan aan. Het TurboPartner programma bestaat uit:

  • Een training.
  • Een test om te controleren of de training met voldoende resultaat is gevolgd.
  • Een registratiesysteem waarin u de aangekochte turbo registreert.

Als TurboPartner krijgt u:

  • Technische ondersteuning voor, tijdens en na montage van de turbo.
  • Recht op TurboGarantie (tot een jaar na levering een gratis vervangende turbo, ongeacht de oorzaak van het defect).
  • Altijd de laatste technische informatie.

Heeft u vragen, opmerkingen of tips? Mail me.