Win een opengewerkte turbo tijdens de Turbochallenge op AMT Live

15 October 2015

This is a man’s world… dus we zijn gek op een beetje competitie. Wie heeft het meeste verstand van turbotechniek? Misschien zijn wij dat wel. Maar het zou leuk zijn als u de uitdaging aangaat! En wel te weten op onze stand tijdens AMT Live op dinsdag 17 en woensdag 18 november in Rosmalen.
Uiteraard is er iets leuks te winnen: Na de beurs verloten we een opengewerkte turbo! Maar natuurlijk alleen onder de deelnemers die alle vragen van onze Turbo Challenge goed hebben beantwoord. In de Turbo Challenge stellen we aan de hand van een gedemonteerde turbo 10 multiple choice vragen. Bijvoorbeeld: waarom is de as blauw verkleurd? Of: hoe is de koolopbouw in het lagerhuis ontstaan?

Kennis bijspijkeren

AMT Live is hét kennisevenement voor ondernemers en autotechnici van autobedrijven, in Autotron Rosmalen. Nu voor het vierde jaar op een rij. En te oordelen naar de elk jaar weer verdubbelende bezoekersaantallen een beurs die we niet mogen missen. Logisch wel, want het is een efficiënte én gezellige manier om uw kennis bij te spijkeren. Bijvoorbeeld tijdens onze kennissessie waarin we onder andere vertellen hoe een elektrische turbo werkt en wat het nut is van een watergekoelde intercooler.

Discussiëren

En ook de andere beursdeelnemers houden hun kennis niet voor zichzelf. Wijzelf zijn bijvoorbeeld zeer benieuwd naar de kennissessie ‘De toekomst van het diagnosestellen’. Als turbospecialist hebben wij dagelijks te maken met het stellen van diagnoses en we zijn zeer geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen op dat gebied. Nu sluit je nog een diagnosetool aan, maar misschien gaat de auto in de toekomst wel zelf de diagnose stellen. Verder zijn we ook benieuwd naar het programma van de RDW. Tijdens AMT Live geven zij inzicht in allerlei ontwikkelingen en ze willen met bezoekers discussiëren over de interpretatie van keuringseisen.

Ingewikkelde storing

We kijken ernaar uit om de krachten te meten in de Turbo Challenge. En natuurlijk vinden we het ook leuk om onze klanten te ontmoeten. Want het is juist het contact met klanten dat ons werk zo leuk maakt. Zeker in het geval van een ingewikkelde storing. Dan helpen we graag met onze technische kennis om de juiste diagnose te stellen. Zodat uw klant weer snel de weg op kan.
Heeft u vragen of opmerkingen? Mail me.