Turbo’s Hoet helpt garagisten kans op herhaalschade te beperken

Turbo’s Hoet helpt garagisten kans op herhaalschade te beperken

Turbo’s Hoet biedt nu Geen Gezeur Garantie en technische ondersteuning binnen 30 minuten aan alle kopers van een nieuwe of gereviseerde turbo. Tot dusver was deze extra service uitsluitend voorbehouden aan gespecialiseerde TurboPartners. Door de Geen Gezeur Garantie en technisch ondersteuning nu voor alle turboklanten beschikbaar te stellen, helpt Turbo’s Hoet ook niet aangesloten garagisten de kans op herhaalschades bij turbomontage te beperken.

Turboschade voorkomen

Een gemiddelde garage krijgt jaarlijks te maken met 5 à 6 turboschades. Voor hen is een turbo vervangen geen dagelijkse kost, en een klus waarbij er het nodige mis kan gaan. In 95 procent van de gevallen is de defecte turbo niet de oorzaak, maar een gevolgschade van een probleem elders. Alleen vervangen is dan vragen om herhaalschade. Met de technische ondersteuning binnen 30 minuten helpt Turbo’s Hoet dit voorkomen. De Geen Gezeur Garantie zorgt verder voor optimale ondersteuning aan het garagebedrijf.

Persoonlijke technische ondersteuning

Onder het motto voorkomen is beter dan genezen biedt Turbo’s Hoet vóór montage van de turbo technische ondersteuning. Voorafgaand aan de montage dient de turbo online geregistreerd te worden. Binnen 30 minuten – en in de praktijk vaak zelfs binnen 10 minuten – zoekt een turbo-specialist van Turbo’s Hoet vervolgens telefonisch contact met de betreffende garagist. Samen met de monteur zoekt de turbo-specialist naar de oorzaak van de defecte turbo en ontvangt de monteur voertuigspecifieke montage instructies. Daarmee minimaliseert Turbo’s Hoet de kans op herhaalschade en het verlies van kostbare werkplaatsuren die met het vervangen van een turbo gemoeid zijn.

Geen Gezeur Garantie

Mocht een turbo binnen 12 maanden dan toch stuk lopen, dan levert Turbo’s Hoet onder het motto ‘Geen Gezeur’ kosteloos een vervangende turbo. De combinatie van technische ondersteuning vóór montage en de Geen Gezeur Garantie geeft de garagist minimale risico’s.

Dekking van arbeidsuren

Voor TurboPartners gaat Turbo’s Hoet nóg verder. Na het volgen van een kennistraining op locatie kan een garagist, na het succesvol afronden van een online examen, gecertificeerd TurboPartner worden. Voor TurboPartners geldt, naast de eerder genoemde voordelen, ook een vergoeding van de arbeidsuren die gemoeid zijn met het vervangen van een defecte turbo. Meld je hier aan voor ons TurboPartner programma.

Toegang tot turbo kennis

Bovendien hebben ze via de Turbo’s Hoet app toegang tot de uitgebreide online kennisbank en live foto- & videotool van Turbo’s Hoet. Met deze services weten TurboPartners zich absoluut verzekerd van minimale risico’s en maximale zekerheid bij turbovervanging.