Waarom Turbo Nieuws?

19 August 2014

Met Turbo Nieuws houden we u op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op turbogebied. ‘Waarom?’, vroeg mij laatst een garagist. Even stond ik met mijn mond vol tanden. Hij zette mij aan het denken. ‘Omdat we nou eenmaal veel weten over turbo’s,’ is het simpele antwoord. Maar daarmee kom je meteen op de volgende vraag: waaróm weten we veel over turbo’s?

Er zit een basisvraag onder, die ik de volgende dag aan ons team voorlegde. Waarom zijn wij dag in dag uit bezig met turbo’s? De jongens keken me aan… Tja, nou gewóón. Het vinden van de juiste woorden is niet makkelijk. Probeert u het zelf maar eens: ‘waarom doet u het werk dat u doet?’ Ja, omdat het brood op de plank brengt. Maar dat kan met wel duizend beroepen. Waarom nou juist met dit vak?

Uitdaging

Uiteindelijk bleek het antwoord voor ons niet zo ingewikkeld. Wie het werk doet dat hij leuk vindt, hoeft niet meer te werken. En dat is precies de reden waarom ik en al mijn Turbo’s Hoet collega’s ’s ochtends naar ons werk rijden. We vinden het leuk! Daarom weten we er veel van, en daarom bellen onze klanten ons als ze een turbovraagstuk hebben, wat natuurlijk ook weer leuk is. Inmiddels is een turbo met geheimen voor ons een zeldzaamheid. Belt een klant ons met een ingewikkelde turbovraag, dan worden we ook daar weer blij van: heerlijk, een uitdaging!

Opengewerkte-turbo

Turboraadsel

En zo kom ik weer terug bij de vraag aan het begin van dit artikel. Waarom sturen we u Turbo Nieuws? Het is een lokkertje! Stiekem hopen wij dat u ons die ene vraag stelt waar we niet zo één twee drie een antwoord op hebben. Dat u ons verwent met een turboraadsel waar we onze kennis op los kunnen laten. En… eerlijk is eerlijk, natuurlijk ook omdat we een plakkie kaas op onze boterham erg lekker vinden. Overigens zijn uiteraard ook uw ‘gewone’ turbovragen bij ons van harte welkom.

Ondertussen ben ik wel nieuwsgierig geworden… wat betekent u voor uw klanten? En heeft u dat uw klanten al verteld? Mail me.