Turbostoringen? Nog meer zekerheid met het vernieuwde TurboPartnerPro

Investeren in kennis belonen we

Nieuw in TurboPartnerPro is het onderscheid Brons, Zilver en Goud. Jouw investering in kennis en keuze voor Turbo’s Hoet belonen we. De indeling Brons, Zilver of Goud wordt bepaald door het aantal door ons getrainde turbospecialisten bij jouw garage en hoeveel turbo’s je per jaar registreert. In deze animatie leggen we het kort uit:

Upgrade naar TurboPartnerPro Zilver

Als TurboPartner heb je een voorsprong met jouw turbokennis. Daarom worden alle bestaande TurboPartners TurboPartnerPro Zilver. En dat blijft zo als tenminste twee monteurs de vernieuwde interactieve training bij jouw grossier volgen en je drie turbo’s per jaar registreert. We maken het je makkelijk: je hebt inmiddels per mail een uitnodiging voor deze training gekregen. Ook krijg je via de grossier nog een uitnodiging hiervoor. Daarnaast helpen we je om je kennis actueel te houden.

Nog meer voordelen als TurboPartnerPro

  • Kennisbank nóg toegankelijker. Voer het kenteken in en zie in één oogopslag wat je specifiek voor dit type voertuig moet weten. Van turbotype, montagehandleiding tot alles wat we ooit over dit type hebben gepubliceerd in TurboNieuws.
  • TurboPartnerPro Goud: Partnerportaal en Spotlight. Tools om klanten te laten zien dat jij de meeste zekerheid biedt bij turbostoringen. Bijvoorbeeld video’s en een inhoudelijk artikel over jouw bedrijf in TurboNieuws, op social media en op onze website.  
  • Vind je TurboPartner. We promoten jouw turbokennis online. Nieuwe klanten kiezen voor jou omdat ze zien hoeveel turbo’s jij succesvol hebt vervangen. Benieuwd naar deze nieuwe online promotie? Bekijk deze animatie:

Blijft: gratis vertrouwde service 

Deelname aan TurboPartnerPro blijft gratis. We zetten de voordelen op een rij:

  • Interactieve training op locatie 
  • Technische ondersteuning binnen 30 minuten na registratie
  • GeenGezeurGarantie
  • Turbo Insurance (vergoeding van arbeidsloon bij een garantiekwestie)
  • Turbonieuws

Grootste turbospecialist blijft lokaal dichtbij

Met meer dan 40 jaar ervaring, zijn wij een van de grootste turbospecialisten van Europa. Maar we blijven lokaal dichtbij. Gewoon met een telefoontje, als technici onder elkaar. Neem een kijkje in onze werkplaats:

Jouw zekerheid als TurbopartnerPro

Voor een garagebedrijf is een turbostoring nooit routine, want zo vaak krijg je er niet mee te maken. Als TurboPartnerPro heb je meer zekerheid. Want jij beschikt over de benodigde turbokennis. Rechtstreeks en actueel van Turbo’s Hoet, een van de grootste turbospecialisten van Europa. In 95% van de gevallen is een defecte turbo niet de oorzaak. Het is gevolgschade van een probleem elders. Als TurboPartnerPro los je die met de kennis van Turbo’s Hoet op. Zo weet je zeker dat de nieuwe turbo weer vele duizenden kilometers meegaat.