Turbo’s Hoet officieel distributeur van BMTS Technology

Turbo’s Hoet officieel distributeur van BMTS Technology

HOEVELAKEN – Als één van de grootste turbospecialisten van Nederland en Europa, heeft Turbo’s Hoet per september het officiële distributeurschap van BMTS Technology verworven. BMTS is een toonaangevende Tier-1 leverancier die wereldwijd turbo’s levert aan autofabrikanten voor de 1e montage. Turbo’s Hoet zal vanaf nu ook BMTS-turbo’s aanbieden, wat klanten in staat stelt om te profiteren van hoogwaardige turbotechnologie voor uiteenlopende voertuigen. 

BMTS Technology ontwikkelt en produceert onderdelen voor personenauto’s, bedrijfswagens en andere voertuigtoepassingen. De Tier-1 leverancier ontstond als een joint venture tussen de twee gerenommeerde spelers in de automotive toeleveringsindustrie: Bosch en MAHLE en heeft een sterk erfgoed op het gebied van aandrijflijnproducten, waaronder hoogwaardige turbo’s die uitstekende prestaties leveren.

Onderstreept internationale positie

Het distributeurschap dat nu aan ons is toegekend combineert de expertise van beide bedrijven. Dat resulteert in turbo’s van topkwaliteit en uitstekende service, zowel voor eerste montage als voor aftermarket-toepassingen. Olaf Velthuis, managing director van Turbo’s Hoet Nederland, benadrukt het belang van deze nieuwe stap: “Het toekennen van het distributeurschap van BMTS Technology vormt voor ons een belangrijke erkenning en onderstreept onze internationale positie in deze markt. BMTS Technology is een speler van internationale allure en dat past naadloos bij de internationale activiteiten van Turbo’s Hoet, met vestigingen in vijf markten.” Met deze samenwerking kan Turbo’s Hoet de klanten nog beter ondersteunen met vervangende turbo’s die voldoen aan de hoge eisen van wereldwijde autofabrikanten. 

Extra zekerheid voor garagisten

Naast de breedste en diepste voorraad voor elke sector en uitgebreide garantie biedt Turbo’s Hoet aan aangesloten TurboPartners extra ondersteuning, zoals kennis en aanvullende zekerheden. Dit geeft garagisten de zekerheid van trefzekere diagnose en snelle montage bij turbostoringen.

Distributeur van wereldwijd bekende turbofabrikanten

Met vijf vestigingen is Turbo’s Hoet (onderdeel van Turbo’s Hoet Groep) actief in Frankrijk, België, Nederland, Bulgarije en Roemenië. Turbo’s Hoet is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe én gereviseerde turbo’s en is naast officieel distributeur van BMTS Technology ook distributeur van wereldwijd bekende turbofabrikanten BorgWarner, Holset, Mitsubishi en IHI. Naast turboladers voor personenauto’s levert Turbo’s Hoet ook turbo’s voor de landbouwsector, bouwsector, industrie, maritieme sector en transportsector.