Bosch Carservice Van Boxtel uit Helvoirt

29 January 2016

Door ons werk hebben we contact met een heleboel verschillende mensen. Vaak hebben die eigen, bijzondere verhalen te vertellen. Een van hen is Arnout van Boxtel, van het gelijknamige autobedrijf uit Helvoirt, TurboPartner sinds 2013. We stellen het bedrijf graag aan u voor.

Opgericht in

1986. Ik heb eerst als monteur bij andere autobedrijven ervaring opgedaan en ben in dat jaar voor mezelf begonnen.

Hoeveel monteurs

Inmiddels hebben we vier eerste monteurs en twee leerlingen in dienst. Onze monteurs zijn echte technisch specialisten.

Je favoriete automerk

Wij zijn allemaal gek op Duitse auto’s. We repareren alles, van Audi’s tot Volkswagens. Maar BMW en Mercedes zijn ons specialisme. En ja, dat zijn dan ook mijn favorieten.

Je favoriete klus

Net zo lang wroeten in een motor tot je de fout gevonden hebt. Dat geeft wel een kick ja. Sommige van onze jongens zijn wild van elektronica. Auto aan de computer, problemen uitlezen en dan proberen het allemaal zelf op te lossen. Da’s altijd weer een uitdaging.

Sinds wanneer werk je met Turbo’s Hoet?

Sinds drie jaar ongeveer. In 2013 werd een evenement georganiseerd en daarbij benaderde Turbo’s Hoet ons. Het bevalt nog steeds heel goed.

Turbo’s Hoet, want…

We krijgen uitgebreide, degelijke technische ondersteuning en de samenwerking is altijd prettig. Het is leuk om met mensen te praten die ook echt vakkennis hebben. Daarnaast is het een grote speler in de branche, waarvan je weet dat ze altijd wel een oplossing hebben.

Heb je een voorbeeld?

We kregen ooit eens een Renault Mégane met een start-stopsysteem te repareren. We probeerden van alles, maar die wagen bleef problemen geven. Het bleek dat er bij een vorige onderhoudsbeurt een verkeerd oliefilter in was gezet, waardoor de turbo was drooggelopen. Daar zijn we wel even zoet mee geweest. Dan is het fijn dat je met specialisten kunt overleggen.