TurboPartner Van den Hurk Bedrijfswagens

Het is het contact met onze klanten dat ons werk zo leuk maakt. Zo hadden we van de week contact met Henrie van Gameren van Van den Hurk Bedrijfswagens in Helmond. TurboPartner sinds 2012, maar al veel langer klant. We stellen hen graag aan u voor.

Opgericht in

1965. We vieren dit jaar dus ons 50-jarig jubileum! Dat doen we met de officiële opening van ons tweede pand. We gaan namelijk in Helmond een extra vestiging starten, speciaal voor vrachtwagens.

Hoeveel monteurs

We hebben 13 monteurs in dienst, voor beide vestigingen samen.

Je favoriete automerk

We doen alle merken, we zijn wat dat betreft generalisten. Maar ik heb persoonlijk wel een voorkeur voor Volkswagen. Misschien omdat ik er al 27 jaar mee werk.

Je favoriete klus

Hoe groter de klus, hoe leuker. Dus een motorrevisie, daar maak je me echt blij mee. Op dit moment hebben we de opdracht voor drie stuks. Een Mercedes Sprinter, een Ford Transit en een Volkswagen Transporter.

Bestellen bij Turbo’s Hoet

Sinds 2012 ben ik TurboPartner. Maar daarvoor bestelde ik ook altijd al turbo’s van Turbo’s Hoet. We doen dat via Tinnemans, de grossier. Via hen heb ik ook de TurboTraining gevolgd.

Turbo’s Hoet, want…

Ik vind het belangrijk om mijn klanten goede service te leveren. Daarmee kan ik mij als garagist onderscheiden. En Turbo’s Hoet bewijst me al heel veel jaren dat ik op hun service kan vertrouwen. Ik koop zelfs liever een turbo bij Turbo’s Hoet turbo dan origineel vanwege de extra zekerheid en garantie die ik bij Turbo’s Hoet krijg.

Heb je een voorbeeld?

Ik had laatst een defecte turbo en uit de diagnose van Turbo’s Hoet bleek dat de schade was ontstaan doordat de turbo ooit was drooggelopen. Met dat inzicht kan ik mijn klant extra service bieden, want om herhaling te voorkomen heb ik meteen een nieuwe oliepomp gemonteerd. En kijk, daar gaat het om, dat extra stukje service.