Uitreiking opengewerkte turbo

9 February 2015

Weet u het nog? Eind vorig jaar gaven we een aantal opengewerkte turbo’s cadeau. Een van de winnaars is Klaas Hulst. Ronald Sedney ging naar Staphorst om hem zijn cadeau persoonlijk te overhandigen.

Klaas Hulst van Autobedrijf Hulst uit Staphorst: ‘Ik wilde al heel lang deze opengewerkte turbo hebben. Dus je snapt dat ik echt enorm blij ben!’ Klaas houdt duidelijk van zijn vak en is – zoals hij zelf zegt - ‘een gereedschapsfreak’. Met zijn goed geoutilleerde kleine werkplaats met onder andere een vermogenstestbank, 3D-uitlijnapparaat en balanceermachine met krachtvariatie heeft hij sinds de start in 1997 een goede klantenkring opgebouwd. Klaas: ‘Betrouwbare service, dat is wat telt voor mijn klanten. Daarom ben ik klant bij Turbo’s Hoet. Ze denken met je mee en bieden hetzelfde serviceniveau als ik. Dat werkt gewoon prettig.’

Klaas is een techneut met hart en ziel. En dat enthousiasme brengt hij over op iedereen met wie hij praat: klanten, zelfs schoolklassen. Hier zie je hoe hij dat doet.