Turbo’s Hoet gaat aspirant-TurboPartners online trainen

Turbo’s Hoet gaat aspirant-TurboPartners online trainen

Turbo’s Hoet gaat autobedrijven als gevolg van de Coronasituatie online opleiden tot TurboPartners. Online training biedt Turbo’s Hoet een passende oplossing om turbokennis te blijven delen en het kennisniveau van aspirant-TurboPartners over turbomontage aan te scherpen.

Online Turbo training

Turbo’s Hoet traint aspirant-TurboPartners – garagisten – normaal gesproken klassikaal op locatie, bij grossiers in het land. “Onder de huidige omstandigheden kunnen die trainingen helaas geen doorgang vinden. Tegelijkertijd blijft de vraag van autobedrijven die TurboPartner willen worden, aanhouden,” verklaart Olaf Velthuis, managing director van Turbo’s Hoet. “Daarom hebben we samen met onze grossiers gekeken naar een oplossing om nieuwe partners te kunnen blijven opleiden. Online training biedt ons die mogelijkheid. De grossiers waarmee we samenwerken, melden nieuwe trainingskandidaten bij ons aan, waarna wij ze klaarstomen tot TurboPartner. Op korte termijn starten we met de eerste online training.”

Examen na de training

Inhoudelijk blijft de TurboPartner-training gelijk aan de normale opleiding. Qua tijdsduur is de onlineversie echter ingekort tot 30 minuten. Aansluitend neemt Turbo’s Hoet direct het examen af. Dat examen bestaat uit een lijst met 30 vragen, waarvan er minimaal 26 correct beantwoord moeten worden. Direct na het behalen van het examen wordt per e-mail het TurboPartner-certificaat verstrekt.

TurboPartner-voordelen

Autobedrijven die zich bij Turbo’s Hoet aansluiten als TurboPartner kunnen op een aantal voordelen rekenen. De belangrijkste is de persoonlijke ondersteuning bij de montage van een turbo, om vervangingsschade te voorkomen. Binnen een half uur na de registratie van een aangeschafte turbo neemt een medewerker van Turbo’s Hoet contact op met de TurboPartner, voor het verlenen van persoonlijke support bij het diagnose-stellen en de montage van de vervangende turbo. Een ander belangrijk voordeel is de GeenGezeurGarantie, waarbij TurboPartners automatisch een gratis vervangende turbo ontvangen, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan bij de turbomontage. Samen met de TurboInsurance – die de arbeidsuren voor het vervangen van een turbo onder garantie afdekt – sluit de GeenGezeurGarantie alle technische en financiële risico’s voor een TurboPartner uit. Bovendien hebben TurboPartners toegang tot de uitgebreide turbokennisbank van Turbo’s Hoet.

Aanmelden

Via de Turbopartner-website kunt u zich ook direct aanmelden voor de online training. U ontvang na inschrijving een uitnodiging om de online training te volgen.