AMT Live met Turbo’s Hoet én Diesel Büchli

19 September 2016

Nu iedereen weer zo’n beetje terug is van zomervakantie, is het tijd om er weer flink tegenaan te gaan. Voordat u het weet staat uw agenda bol van de afspraken. Wie slim is houdt dinsdag 15 en woensdag 16 november vrij voor AMT Live, want dat is de meest efficiënte manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste autotechniek. Dit jaar delen we op deze beurs een stand met onze vrienden van Diesel Büchli.

De wederzijdse aantrekkingskracht tussen Diesel Büchli en Turbo’s Hoet is logisch. Diesel Büchli is namelijk specialist in diagnose en revisie net als wij, maar dan op het gebied van brandstofpompen en verstuivers. Downsizing van motoren maakt de techniek complexer, waardoor het opsporen van de oorzaak van een storing steeds ingewikkelder wordt. Dat geldt voor turbo’s en ook voor de brandstoftoevoer. Het zal u dan ook niet verbazen dat we regelmatig contact met elkaar hebben om van elkaars specialistische kennis te profiteren. Grappig detail: het was Alfred Büchli die in 1905 de turbo uitvond.

TechChallenge
Tijdens AMT Live vindt u ons samen op één stand. Zo bieden we u de meest efficiënte kennisinjectie op het gebied van turbo’s én brandstof die u zich maar kunt wensen. Met als ultieme uitdaging de ‘TechChallenge’, waarbij u kans maakt op een Ipad Pro.

Interactieve kennissessies
Daarnaast zullen we onze kennis met u delen in diverse interactieve kennissessies, net als de andere 50 deelnemers aan AMT Live. Niet voor niets krijgt dit kennisevenement zoveel lovende recensies: ‘drukbezocht en leerzaam’, ‘overzichtelijke beurs met interessante sprekers en veel verschillende bedrijven’, ‘een mooie gelegenheid om in één dag flink wat automotive kennis te tanken’. Klik hier voor een sfeerimpressie van AMT Live 2015.

Sparren over autotechniek
Benieuwd naar de overeenkomsten tussen Diesel Büchli en Turbo’s Hoet? Kom dan naar AMT Live in Autrotron Rosmalen op 15 of 16 november. We kijken ernaar uit om u de hand te schudden en te sparren over autotechniek. Tot die tijd hoeft u echter niet om technische turbokennis verlegen te zitten. Als u een vraagt heeft, kunt u ons namelijk ook gewoon bellen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail me.