Nieuw: ophaalservice turbohalen.nl

29 June 2016

We hebben het opsturen van een defecte turbo zo makkelijk mogelijk gemaakt. Het enige dat u moet doen is de turbo inpakken en ervoor zorgen dat we weten waar we de defecte turbo kunnen ophalen. Dat doet u op turbohalen.nl.

GEEN TIJD VERLIEZEN

Turbohalen.nl maakt – naast onze ruime voorraad en technische kennis – deel uit van onze service. Zo garanderen we dat u geen tijd verliest en u uw klanten snel en voordelig weer op weg kunt helpen.

LATEN REPAREREN

Bij een defecte turbo kunt u twee dingen doen. Een vervangende turbo bestellen. Óf de defecte turbo door ons laten repareren. In onze hightech werkplaats kunnen we de turbo in de meeste gevallen binnen 24 uur repareren. En laten repareren heeft als voordeel dat we aan het schadebeeld van de turbo vaak kunnen achterhalen waardoor de turbo het heeft opgegeven. Een turbo loopt namelijk niet zomaar stuk. Vaak is er een externe oorzaak voor de schade. Zou je die oorzaak niet wegnemen, kun je wel raden dat de nieuwe turbo ook snel weer defect raakt. Lees ook het artikel van onze Turbo Dokter.

OUDE TURBO RETOUR

Weet u al wat de oorzaak is van de defecte turbo? Of heeft u enorm veel haast? Dan bestelt u een ruilturbo uit voorraad. Om vervolgens het statiegeld van de oude turbo retour te krijgen kunt u ook gebruik maken van onze ophaalservice. Geef op turbohalen.nl aan dat het gaat om een retourzending voor statiegeld. En wij halen dan de oude turbo binnen 5 werkdagen bij u op.

Dus… Turbo defect? Laat hem halen. In geval van reparatie – en u ons vóór 12 uur inseint op turbohalen.nl– komen we nog dezelfde dag. Of kijk in onze turboshop voor een vervangende turbo.

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail me.