Bent u een korte- of langetermijndenker?

2 October 2014

Je kunt denken ‘een turbo is een turbo. Ik kies de goedkoopste, wat maakt het uit waar ik hem bestel’. Dat kan, maar dat is een kortetermijngedachte die uiteindelijk niet het gewenste resultaat oplevert. We leggen uit wat onze langetermijnstrategie is en hoe u én uw klant daarvan kunnen profiteren.

Technische ondersteuning

Om te beginnen maakt de turbo steeds meer deel uit van het motormanagement. Het samenspel tussen alle motoronderdelen en de turbo zorgt ervoor dat de motor optimaal vermogen levert bij een zo laag mogelijk verbruik. Maar dit samenspel zorgt ook voor complexe techniek. Een defecte turbo is meestal het gevolg van een andere storing. Het komt zelfs voor dat een turbo onnodig wordt vervangen omdat de verkeerde diagnose is gesteld. Onze technische specialisten zetten hun kennis en ervaring in en denken met u mee. Omdat dat uiteindelijk de beste oplossing biedt.

Unieke garantietermijn van twee jaar

Alleen bij Turbo’s Hoet krijgt u twee jaar garantie op een geleverde turbo. Deze garantietermijn kost zowel u als ons niets extra. Ons product bestaat namelijk niet alleen uit een turbo, maar uit een turbo mét technische ondersteuning. Zo voorkomen we mankementen en storingen. Daar laten we u én uw klant graag van profiteren.

Bent u al TurboPartner?

De meest optimale technische ondersteuning bieden we met ons Turbo Partner Programma. Turbo Partners krijgen een technische training en technische ondersteuning voor, tijdens en na montage. Zo garanderen wij een optimale montage en minimale kans op herhaalschade. Naast de unieke garantietermijn van twee jaar bieden we TurboPartners de luxe ‘Geen Gezeur Garantie’. Dit houdt in dat wij tot een jaar na levering een gratis vervangende turbo leveren, ongeacht de oorzaak van het defect. Ruim 4400 garagebedrijven in Europa hebben zich inmiddels aangesloten bij het TurboPartner concept.

Zeer uitgebreide voorraad

In onze hightech werkplaats reviseren we turbo’s met grote precisie en binnen korte tijd. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide voorraad van meer dan 17.000 turbo’s. Dit stelt ons in staat om binnen 24 uur de juiste turbo te leveren. Daarmee beperken we de stilstand tot een minimum. Want we weten dat dat één van de belangrijkste eisen is van uw klanten

De langetermijnstrategie van Turbo’s Hoet zit dus in de combinatie van technische kennis en persoonlijke benadering. Bij ons koopt u méér dan een turbo, bij ons koopt u een turbo die binnen 24 uur wordt geleverd en die storingsvrij functioneert. En daar draait het uiteindelijk om.

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail me.