Waarom wil Turbo’s Hoet de defecte turbo retour ontvangen?

Waarom wil Turbo’s Hoet de defecte turbo retour ontvangen?

Ieder z’n vak. Een turbo is een ingewikkeld stukje techniek. Daarom is het helemaal niet vreemd als u een vraag heeft. Bel ons, we helpen u graag! Gelukkig doen velen van u dat. Hieronder één van de meest gestelde vragen: Waarom wil Turbo’s Hoet de defecte turbo retour ontvangen?

Een defecte turbo heeft voor een garagist geen waarde. Weg ermee! Voor ons is dat anders. Een defecte turbo is voor ons als het ware een grondstof. Want wij reviseren defecte turbo’s in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats.

Grote precisie

De turbo’s die door ons zijn gereviseerd evenaren de kwaliteit van een nieuwe turbo, of zijn zelfs beter. Dat bedoelen we niet arrogant. Het zit als volgt. Tijdens de fabrieksmatige productie worden de delen binnen vastgestelde marges en toleranties in serie vervaardigd, zonder specifieke aandacht voor ieder onderdeel afzonderlijk. Tijdens onze revisie controleren we elk onderdeel met grote precisie op de toleranties. Een gereviseerde turbo voldoet daardoor veel meer aan de ideale fabrieksmatige maatvoering dan een serieproduct. Overigens, bent u benieuwd naar onze werkplaats? Daar heeft Google wat op gevonden!

revisie-meten

Snelle en trefzekere service

Dat we naast nieuwe turbo’s ook gereviseerde turbo’s leveren heeft meerdere voordelen: het spaart materiaal en er is minder afval. Allebei goed voor het milieu. En de voordelen voor de klant? Met alle gereviseerde turbo’s beschikken we over een zeer ruime voorraad. Dat betekent dat u bij ons altijd de juiste turbo vindt en dat uw klant de volgende dag alweer zijn auto kan gebruiken. Bovendien kunnen we u op deze manier onze specialistische kennis ter beschikking stellen zonder dat daar extra kosten bijkomen. Met andere woorden: Turbo’s Hoet helpt u om uw klanten aangenaam te verrassen met bijzonder snelle en trefzekere service.

Nu begrijpt u het belang van het retourneren van een defecte turbo. En last but not least; zodra u uw oude turbo inlevert ontvangt u natuurlijk uw 100 euro statiegeld retour!

Heeft u vragen? Mail me gerust.