Win vipkaarten voor de Supercar Challenge!

Win vipkaarten voor de Supercar Challenge!

Zin in een hele zaterdag verschroeid rubber snuiven? We geven 2 keer 2 vipkaarten weg voor de Supercar Challenge op zaterdag 4 oktober in Spa Francorchamps! Zoals u misschien weet sponsort Turbo’s Hoet het Spirit Racing Team. Dat doen we omdat we ons herkennen in hun teamwork en hun hoogwaardige technische kennis. En ook omdat wij net als zij gezond verslaafd zijn aan autoracen.

Wilt u alvast een voorproefje? Zo ging het er eraan toe tijdens de Supercar Challenge die het Spirit Racing Team onlangs heeft gereden: ‘… En weer begint de strijd naar voren vanaf de achtste positie. De auto is super en iedere ronde komen we een stuk verder door het veld. Bij de finish komen we net 5/1000ste  seconde te kort voor de derde plek. Dat was een mooie beloning geweest voor het goede werk van het gehele team dit weekeinde …’.

Winnen! Hoe?

De volgende Supercar Challenge kunt u live meemaken! Wat moet u daarvoor doen? Stuur ons voor woensdag 10 september een foto van een extreme turboschade, terwijl de turbo nog op de motor zit. U weet wel, een gebroken as, liters olie, gebroken compressorwielen. Doe er een korte omschrijving bij wat de klacht is en wat volgens u de oorzaak van de schade is. Mail naar Olaf Velthuis. 

Viparrangement

De twee meest extreme inzendingen belonen we met 2 kaarten voor een viparrangement gedurende de gehele zaterdag op 4 oktober in Spa Francorchamps in de hospitality unit op de paddock tussen alle andere Supercar Challenge teams. Dat is een hele dag genieten van de races, de gezellige sfeer en de geheel verzorgde catering. Een bijzondere dag, omdat u ook plekken bezoekt waar gasten normaal gesproken niet komen. Inzenders krijgen per mail te horen of ze gewonnen hebben.

Niet gewonnen? Niet getreurd! In Turbo Nieuws geven we regelmatig iets leuks weg. En, schrale troost …, u kunt de Supercar Challenge ook op TV volgen. SBS Autosport brengt regelmatig verslag uit. MotorsTV zendt zelfs alle races uit en herhaalt ze in de weken daarna.