Trots op onze unieke garantietermijn van twee jaar

9 February 2015

Onlangs hebben we onze garantietermijn uitgebreid naar 24 maanden. Voor ons eigenlijk niets bijzonders. Maar we zijn daarmee de enige in de branche. En daar zijn we zo trots op dat we er graag over vertellen.

Waarom is het voor ons eigenlijk niets bijzonders? In de praktijk merken we dat als wij een turbo leveren de kans op herhaalschade praktisch nihil is. Dat komt door onze werkwijze. Als een klant in verband met een defecte turbo een turbo bij ons bestelt, vragen we altijd wat de oorzaak is van de storing. Het samenspel tussen turbo, motor en motormanagement zorgt ervoor dat een storing bij de turbo vaak het gevolg is van een andere storing. Zou de klant zonder meer een nieuwe turbo installeren en de werkelijke oorzaak is nog niet verholpen, dan is de nieuwe turbo binnen de kortste keren weer defect.

Specialistische kennis

Door de jaren heen hebben we een enorme schat aan specialistische technische kennis opgebouwd, die we regelmatig aanvullen met de nieuwste kennis van de grote turbofabrikanten. Zo sporen we de ware oorzaak van de turbostoring op. Daarnaast voorzien we de klant van de benodigde technische ondersteuning voor, tijdens en na de montage, waardoor de turbo optimaal wordt gemonteerd en zonder storing vele duizenden kilometers en vele jaren functioneert. Zo geven we die twee jaar garantie eigenlijk vanzelf.

Geen Gezeur Garantie

Deze uitgebreide garantietermijn geldt voor alle klanten, TurboPartner of reguliere garagist. Voor de TurboPartners geldt daarbovenop dat zij in de eerste 12 maanden profiteren van onze Geen Gezeur Garantie. Dat betekent dat zij een gratis vervangende turbo ontvangen, ongeacht de oorzaak van het defect. Het enige dat zij daarvoor moeten doen is de turbo vóór montage registreren op www.turbo-partner.nl.

Nieuwe huisstijl

Ook als bedrijf moet je af en toe je uiterlijk onder de loep nemen. Klopt de uitstraling nog? Zien klanten in één oogopslag wat ze aan ons hebben? Wij vonden dat het beter kon en daarom hebben we onze huisstijl aangepast. Stap voor stap zullen we deze nieuwe huisstijl inzetten, we beginnen met de verpakking. En zodat klanten in één oogopslag zien waarom Turbo’s Hoet de meest verstandige keuze is, staat het nu ook gewoon op de doos: knowledge, availability, 2 year waranty. Deze nieuwe huisstijl passen we toe op alle divisies van de Turbo’s Hoet Group, namelijk turbo’s, trucks, parts en lease. Op termijn gaan alle 48 bedrijven, die actief zijn in 8 landen, over op de nieuwe huisstijl.